Laatste artikel

Luxe Limited Edition Travel Bag twv 49.95 gratis bij aankoop van 49.90 Marc Inbane producten

Marc Inbane luxe Limited Edition Travel Bag twv 49.95 gratis bij aankoop van 49.90 Marc Inbane producten. De stijlvolle en comfortabele Travel Bag is heel licht van gewicht, praktisch en voor vele doeleinden geschikt.

Marc Inbane luxe Limited Edition Travel Bag twv 49.95 gratis bij aankoop van 49.90 Marc Inbane producten. De stijlvolle en comfortabele Travel Bag is heel licht van gewicht, praktisch en voor vele doeleinden geschikt. Lekker de stad in, sporten of mee op reis, de Travel Bag is onmisbaar.
De bag is gemaakt van hoogwaardig, recyclebaar materiaal en heeft een trendy design. Zoals je gewent bent van de prachtige collectors items van Marc Inbane heeft de travel bag een elegant zwart gestikt ruitjes motief. De schouderriem is in lengte verstelbaar maar ook afneembaar. Het herhalende Marc Inbane logo is een echte eyecatcher en geeft zowel de Travel Bag maar ook jou een extra trendy look!.

Laat een comment achter